U wenst zich te wapenen tegen diefstal?

Inwoners van Overijse en Hoeilaart kunnen gratis advies vragen over de beveiliging van hun woning tegen inbraak of diefstal. Ook kandidaat-bouwers geven wij graag meer informatie over inbraakveilig bouwen.

Wanneer u als inwoner van Overijse of Hoeilaart een aanvraag tot preventieadvies indient, nemen wij  contact met u op. In eerste instantie krijgt u een e-mail met grondige informatie over diefstalpreventieve maatregelen.  Nadien heeft u de mogelijkheid om in te schrijven voor een informatiesessie, die we enkele malen per jaar inplannen. 

De informatiesessies voor 2024 zijn gepland op maandagavonden 11/03, 10/06, 23/09 en 25/11 telkens om 19u, op het hoofdcommissariaat in Overijse. 

Na het volgen van de informatiesssie kan u een advies op maat aanvragen, indien u dit wenst.      

Wanneer u investeringen doet in diefstalpreventieve maatregelen, kan u van de gemeente een premie ontvangen van  25% op de aankoop met een maximum van 250 €.  Na de aanpassingen doet een preventieadviseur een herbezoek waarna de premie kan uitbetaald worden.

U kan meer informatie vragen of inschrijven via het e-mail adres:  pz.druivenstreek.preventie@police.belgium.eu

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Druivenstreek via het contactformulier of telefonisch via 02 769 69 30 .